GMR
 • In nauwe samenwerking met de alarmcentrale van DTN (MeteoGroup) voor weersvoorspellingen
 • Extra capaciteit van 15% voor alle uitrusting
 • Exclusieve app met praktische meldingen
 • Proactieve aanpak van gladheid zonder dat contact nodig is
 • Geavanceerd en slim wintermanagement track and trace systeem
 • Eenduidige tarieven per strooironde voor heldere service

GMR zorgt voor een zorgeloze winterperiode, door proactief de wegen en terreinen van onze klanten sneeuw- en ijsvrij te houden.  Veelal buiten reguliere werktijden waardoor je profiteert van de een veilige omgeving zonder overlast. Doelstelling is de continuïteit van jouw werkzaamheden en de veiligheid van de weg en terreingebruikers te borgen.

Waarom GMR

 • Weerkantoor: Door de samenwerking met DTN (MeteoGroup)  kan GMR anticiperen op gladheid en tijdig actie ondernemen.
 • Applicatie: Met onze speciaal ontwikkelde app ben je altijd op de hoogte, met meldingen twee uur voor aankomst en een digitale bon zodra we klaar zijn.
 • Proactieve gladheidsbestrijding: Wij hanteren het principe van voorkomen in plaats van genezen, wat leidt tot tijdige en effectieve acties.
 • Betrouwbaarheid: afspraak is afspraak
 • Wintermanagementsysteem: Ons datagedreven systeem biedt inzicht in uitgevoerde acties, zoals strooi hoeveelheden, routes en meer, zowel live als achteraf.

Snelle en betrouwbare gladheidsbestrijding

Met een 24/7 beschikbaarheid komt ons team direct in actie na signalen van MeteoGroup, zodat je terrein veilig blijft voor iedereen.

Gladheidsbestrijding op maat

Elk terrein is uniek en wij bieden maatwerkoplossingen gebaseerd op jouw specifieke behoeften.

Duurzaamheid & innovatie

We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu erg serieus, zo zijn we altijd bezig met duurzaamheid en innovatie. We maken gebruik van elektrische stoepensproeiers, elektrische pick-up dragers, natzoutstrooiers en combistrooiers.

Certificeringen & trainingen

Met trots dragen we ISO 9001 en VCA** certificeringen en zorgen we dat ons personeel altijd up-to-date gecertificeerd is met VCA of VOL VCA certificaten. Daarnaast trainen we ons team in de zomer met onze ‘winterdienst’ trainingen, zodat ze optimaal presteren tijdens de zwaarste weersomstandigheden.

Strooidienst routes

Een strooiroute wordt gemaakt aan de hand van optimale aaneenschakeling van locaties. Samen met afspraken die gemaakt zijn voor het gladheidbestrijdingsplan worden de routes gecreëerd om zo effectief en efficiënt mogelijk te zijn. Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de openingstijden van je bedrijventerrein. Na een intake brengen we duidelijk in kaart welke routes er gereden moeten worden en welk materiaal en medewerkers ingezet moeten worden. Voor het bepalen van de routes kijken we naar verschillende factoren:

 • Openingstijden
 • Geografische ligging
 • Verwachte bestrijdingstijd
 • Verrichte werkzaamheden
 • Bereikbaarheid van het terrein
 • Precieze route op het terrein zelf

Bekijk alles over strooiroutes.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zoals eerder vermeld, vinden we bij GMR duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. We proberen op zoveel mogelijk manieren onze duurzame bedrijfsvoering toe te passen. Zo maken we al gebruik van diverse elektrische materialen. Op deze manier leveren we onze bijdrage aan een schonere industrie. Meer weten? Bekijk alles over ons maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze werkwijze

 • Vraag een offerte aan.
 • We faciliteren het gladheidbestrijdingsplan.
 • Je ontvangt een offerte met een vast tarief per strooibeurt.
 • Wij handelen proactief en preventief, dus je hoeft ons niet te bellen.
 • Geniet van een veilige en gladvrije werkomgeving!

Actief in heel Nederland

Onze diensten zijn niet beperkt tot locatie. Door het gebruiken van strategische steunpunten wordt het mogelijk om de expertise van GMR bij jouw locatie te voorzien. Zo zijn we werkzaam in steden zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Barendrecht, Ridderkerk en meer. Kom vandaag nog met ons in contact!

Recente projecten

We hebben onze expertise al op veel locaties mogen toepassen. Bekijk een paar van onze projecten. 
Gladheidsbestrijding Havenbedrijf Amsterdam: we voeren gladheidsbestrijding uit waarbij materiaal ingezet wat voldoet aan diverse hoge eisen. We houden ze op de hoogte door middel van ons wintermanagementsysteem.

Port of Amsterdam

Gladheidsbestrijding BP: we werken al 14+ jaar samen met BP Raffinaderij Rotterdam B.V. We zorgen dat het raffinaderij terrein in Europoort ijsvrij en veilig is.

BP

Neem contact op

Neem contact op voor meer informatie of een offerte en ontdek wat GMR voor jou kan betekenen om een veilige werkomgeving te garanderen.

Strooien

Hennie Havelaar
+31 85 0064605
info@strooien.nl

Een leuk feitje

Wist je dat we per winter ongeveer 240.000 hectare sneeuw- en ijsvrij maken. Dat staat gelijk aan 48.000 voetbalvelden

Veelgestelde vragen

Hoe snel zijn jullie op locatie?

We zijn 24/7 beschikbaar en komen direct in actie na een signaal van MeteoGroup of een oproep.

Belemmert jullie werk onze eigen werkzaamheden?

Het weer is bepalend wanneer we moeten strooien. In de meeste gevallen treedt de vorst in na zonsondergang, waardoor we na reguliere werktijden onze werkzaamheden uitvoeren en je geen hinder ondervindt maar wel alle voordelen. 

Wat als het druk is?

We kunnen onze capaciteit verhogen bij hevige weersomstandigheden door een flexibele schil van middelen en personeel in te zetten.

Wat als stukken weg niet gebruikt worden?

We kunnen niet-gebruikte wegen uitsluiten in ons gladheidbestrijdingsplan voor een op maat gemaakte aanpak.

Hoe wordt bepaald of er gestrooid wordt?

We werken nauw samen met de alarmcentrale van DTN (MeteoGroup) en onze coördinatoren. Zij monitoren de weersomstandigheden. Zodra het dreigt glad te worden, stellen ze ons op de hoogte en rukken we direct uit om preventief de gladheid te bestrijden.