GLAD Amsterdam staat voor Gladheidbestrijding Amsterdam District BV en is een samenwerkingsverband voor de gladheidbestrijding in de Amsterdamse regio en de Zaanstreek. GLAD voorkomt tal van winterongemakken op wegen en bedrijventerreinen in de regio Groot Amsterdam en de Zaanstreek.

Wij zijn GLAD Amsterdam

Zowel wegbeheerders als bedrijven in de regio Amsterdam kunnen een beroep doen op GLAD Amsterdam. Wij zorgen dat u grip heeft op de winter en dat u verzekerd bent van veiligheid op de weg, op het bedrijfsterrein en de werkvloer. Samenwerken met GLAD betekent dat u kunt vertrouwen op de beste middelen, doordacht materieel en een sterke bemanning. We genieten regionale bekendheid vanwege onze oplettende dienstverlening en worden met reden als vakbekwame professional erkend. Dit komt door onze unieke ontstaansformule en werkwijze. GLAD Amsterdam maakt deel uit van het GMR Gladheidbestrijdingsnetwerk, met naast Amsterdam ook regionale vertegenwoordiging in Rotterdam, Zuid-Oost Brabant en Noord Groningen. GMR is ontstaan vanuit een partnership tussen Eurosalt Winter Services, De Jong Zuurmond en G.P. Roos Zand en Grind. Onze succesformule is voortgekomen uit een unieke krachtenbundeling van professioneel materieel, ervaren medewerkers en hoogwaardige kennis van dooimiddelen.

Sneeuwschuiver en strooiwagen

Effectieve gladheidbestrijding

Effectieve gladheidsbestrijding kan niet zonder vooruitkijken. Wij staan 24/7 in contact met de weerkamer van MeteoGroup en zijn altijd op de hoogte van de laatste inzichten en weer ontwikkelingen. De speciale infraroodmeters van MeteoGroup meten de temperatuur van het wegdek op en bij kans op gladheid, activeren de gladheid meldsystemen. In opdracht van GMR levert MeteoGroup ook de gladheid verwachtingen specifiek per regio. Dit betekent dat we bij GLAD altijd over de meest actuele weer info in de regio beschikken.

 

Samenwerking in de gladheidbestrijding

Sneeuw, ijs en ijzel betekenen voor ons hard werken. En dat doen we snel én efficiënt. We beschikken over de materialen, kennis en ervaring en hebben daarnaast de snelheid van handelen om voor een excellente en efficiënte gladheidbestrijding te zorgen. Uitgekiende strooi- en ploegacties met state-of-the-art strooi- en sproeiwagens, chauffeurs met wintertraining, voorafbepaalde strooiroutes, goede afspraken met onze klanten… dit alles maakt dat we snel, efficiënt en daadkrachtig kunnen werken. Mensen en materieel staan dag en nacht paraat om wegen, terreinen, havengebied enz. altijd veilig en toegankelijk te houden. Dit doen we zowel preventief als curatief.

Dankzij onze samenwerking met Eurosalt, zijn we bij GLAD Amsterdam altijd verzekerd van een voldoende zoutvoorraad. Voor het strooien van wegen is naast steenzout echter ook altijd een natte component (natrium- of calciumchloride) nodig, opdat het zout na het strooien niet meteen wegwaait of verstuift. Ook van deze ‘natte component’ hebben we altijd voldoende voorraad. Wij kunnen klanten ook altijd een eigen zoutvoorraad leveren en bieden ook professioneel materiaal te huur / te lease aan. Neem hiervoor gerust contact op.

Gladheidsbestrijding door Strooien.nl
Aandeelhouders gladheidbestrijding