Gladheidbestrijding op maat

De regie houden over tal van bedrijfsprocessen en over de veiligheid op de werkvloer en omgeving? Onze klanten kunnen gebruik maken van de ervaring en kennis die wij de afgelopen jaren opgedaan hebben op tal van terminals, raffinaderijen, terreinen en andere locaties waar veiligheid en continuïteit de hoogste prioriteit heeft.

Vanuit de zakelijke markt groeit meer en meer de behoefte aan gladheidbestrijding op maat. Daarom ontwikkelen wij desgewenst ook speciale apparatuur en gereedschappen, specifiek in opdracht van onze klanten. Maatwerk in winteruitrusting dus.

Wij maken een gladheidsbestrijdingsplan op maat
Sneeuwschuiver

Lange termijn gladheid projecten

Met sommige van onze klanten hebben we langdurige projecten opgezet, waarmee we zorgen voor veiligheid op de lange termijn. Door niet elk winterseizoen afzonderlijk te bekijken, maar de vraag en noden van de klant op langere termijn te bekijken, kunnen we samen met de klant de continuïteit van de bedrijfsprocessen en de veiligheid van personeel, leveranciers en klanten van onze klant garanderen.

Materieel op maat

Elk bedrijf is uniek. Sommige bedrijven vragen om een specifiekere uitrusting. Daarom bieden wij naast onze strooidienst nog een extra troef: afzonderlijke projectdiensten op het terrein zélf. Op deze manier waarborgen wij de veiligheid voor u als klant en geven wij u het exclusieve gebruiksrecht van onder meer materiaal, dooimiddelen, voertuigen en personeel.

Met ‘exclusief gebruiksrecht’ verstaan we dat het materieel tijdens een overeengekomen periode volledig en alleen tot uw dienst staat. Op die manier bent u het beste in staat om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering te garanderen; óók in de winter; óók bij gladheid.

Kleine sneeuwschuiver
strooizout bestellen? Strooien.nl

U wilt zelf over voldoende dooimiddelen beschikken?

Daar zijn wij u graag bij van dienst. Wij leveren bijvoorbeeld ook strooizout. Dit is mogelijk in volumes variërend van één of meerdere pallets met 25 kg strooizout zakken, Big Bags of in bulk. Daarnaast verhuren wij stevige, weerbestendige zoutkisten van 170 of 330 liter, om strooizout veilig en droog op te bergen. De zoutkisten, incl. strooizout, worden bij aanvang van het winterseizoen geplaatst en na afloop van het seizoen weer opgehaald. Op verzoek van de klant kunnen de zoutkisten tussentijds worden bijgevuld. GMR inspecteert en reinigt de zoutkisten en slaat ze gebruiksklaar op voor het nieuwe winterseizoen. Hiermee bent u gegarandeerd van bruikbaar strooizout als u het nodig heeft.

Training winterdiensten

Gladheidbestrijding zelf wordt slechts een beperkte periode van het jaar uitgevoerd. Maar de rest van het jaar zitten we hoegenaamd niet stil. Regelmatige training zorgt ervoor dat ons team op de momenten dat het moet, beslagen ten ijs kan komen. Neem onze praktische training ‘winterdienst’ bijvoorbeeld, die onze mensen scherp houdt tijdens slechte weersomstandigheden en die ervoor zorgt dat ze veilig met het materieel werken. Een dergelijke training kunnen we indien u dat wenst, ook voor uw personeelsleden organiseren. Op die manier haalt u de praktische kennis in huis om gladheid doeltreffend te bestrijden.

VCA GMR