GMR onderneemt maatschappelijk verantwoord

Gladheid preventie

Bent u op zoek naar verregaande integratie van gladheid preventie en bestrijding op uw terrein of in uw bedrijfsprocessen dan zijn wij uw ontwikkel partner. Gezamenlijk werken wij aan de best passende oplossing die uw bedrijf operationeel houdt bij winterse omstandigheden.

Duurzaamheid

Naast professionaliteit, vakwerk en brede inzetbaarheid is ook duurzaamheid een van de pijlers van GMR. Aan duurzame bedrijfsvoering geven wij op verschillende manieren invulling. Eén manier is het inzetten van de elektrische natzoutstrooier. Deze machine is behalve modern en efficiënt bovenal een goede manier om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. Zo levert ook GMR een bijdrage aan een schonere industrie en daar zijn we trots op. Klanten kiezen in de eerste plaats voor GMR, omdat wij een betrouwbare partner zijn in gladheidsbestrijding. Maar ook onze duurzaamheidsambities spelen bij steeds meer klanten een rol.

Elektrische natzoutstrooier

De elektrische natzoutstrooier is een eigen ontwikkeling die ervoor zorgt dat wij bijdragen aan een schonere industrie en daar zijn we trots op. Met de elektrische natzoutstrooier hebben wij de overtuiging dat we de kosten beter kunnen beheersen. Het verschil met traditionele natzoutstrooiers is de minder corrosiegevoelige elektromotor. Deze motor werkt op een verwisselbare accu. Deze krachtige accu levert maar liefst 13 uur vermogen, wat in de praktijk ruim voldoende is voor de gemiddelde strooironde van 4 uur. Dus ook technisch zet GMR een grote stap met de elektrische natzoutstrooier.