GMR staat voor Gladheidbestrijding Mainport Rotterdam en is een samenwerkingsverband dat specifiek werd opgericht met het oog op gladheidbestrijding in het Rotterdamse havengebied. Na vele jaren van ervaring en expertise, is GMR Rotterdam uitgegroeid tot deskundig partner voor bedrijven en wegbeheerders en voor de Stad Rotterdam.

WIJ ZIJN GMR ROTTERDAM

GMR Rotterdam is een samenwerkingsverband tussen Eurosalt Winter Services, De Jong Zuurmond en G.P. Roos Zand en Grind. Onze succesformule is voortgekomen uit een unieke krachtenbundeling van professioneel materieel, ervaren medewerkers en hoogwaardige kennis van dooimiddelen. Dankzij deze samenvoeging werd een unieke en frisse kijk op gladheidbestrijding een feit. Daardoor zijn wij doorgewinterd op elk terrein. Wij zijn thuis in gladheidbestrijding op zowel overheidswegen als bedrijventerreinen, raffinaderijterreinen, industrieterreinen, vliegvelden, terminals en havengebieden.

Onze oplettende dienstverlening is regionaal bekend. We worden dan ook niet voor niets als vakbekwame professional erkend. Wie grip heeft op de winter, is verzekerd van veiligheid op de weg én op de werkvloer. Voorkomen is beter dan genezen; daarom kiest u met GMR voor de beste middelen, doordacht materieel en een sterke bemanning.

Strooizout kopen? Strooien.nl
Wij maken een gladheidsbestrijdingsplan op maat

Maatwerk in gladheidbestrijding

Maatwerk is onze missie en tevens onze variant voor een prettige samenwerking. Goede afspraken en onze expertise maken dat we gladheid in onze regio 24/7 de baas zijn. ‘Regeren is vooruitzien’; daarom komen we altijd tijdig in actie. Wij werken volgens een vooropgesteld profiel van de klant en leveren zodoende het gewenste resultaat.

Dankzij het 24/7 contact met de weerkamer van MeteoGroup, zijn wij helemaal up-to-date met de laatste weersontwikkelingen. Speciale infraroodmeters meten continu de temperatuur van het wegdek. Daalt de temperatuur aan de grond en bestaat kans op gladheid, dan komen de gladheidmeldsystemen in actie. Het grootste onafhankelijke weerinstituut verzorgt in opdracht van GMR gladheidsverwachtingen specifiek per regio. Dit betekent dat we altijd beschikken over actuele weersinformatie, toegespitst op onze regio. Dankzij onze vooruitziende blik krijgt gladheid geen kans. Dat komt zowel de veiligheid, het transport en de productie ten goede.

Kortom, kiezen voor GMR Rotterdam dat is kiezen voor professionele grip op veiligheid, bedrijfsprocessen, productieproces, transport en kosten!

Ga voor meer informatie of contact naar de contact pagina.