GMR Geervliet
 • Samenwerking met het weerbureau MeteoGroup
 • 15% extra reserve in al onze apparatuur
 • App met nuttige alerts
 • Proactieve aanpak van gladheid. Geen noodzaak tot telefoneren
 • Innovatief wintermanagement systeem
 • Duidelijke facturatie met een vaste prijs per strooironde

GMR gladheidsbestrijding zorgt voor een zorgeloze winterperiode. Klanten en personeel kunnen veilig het terrein van je bedrijf betreden, vrij van sneeuw en ijs, dankzij de inspanningen van GMR. We richten ons op het veiligstellen van het terrein buiten reguliere bedrijfsuren, waardoor hinder wordt vermeden en de voordelen van een veilige omgeving worden gegarandeerd.

Waarom GMR Leiden?

 • Weerkantoor samenwerking: De samenwerking met MeteoGroup stelt ons in staat om proactief te handelen en gladheid preventief te bestrijden.
 • App functionaliteit: Onze speciaal voor dit doel ontwikkelde app biedt overzichtelijke informatie en stuurt alerts uit twee uur voor onze aankomst en direct na afronding van de werkzaamheden.
 • Gladheidspreventie: Ons credo “voorkomen is beter dan genezen” leidt tot preventieve maatregelen en vooruitziende communicatie.
 • Wintermanagementsysteem: Ons datagedreven systeem biedt de mogelijkheid om de uitgevoerde werkzaamheden, waaronder de gebruikte hoeveelheid zout, de breedte van de strooiacties, snelheid, en de afgelegde routes, transparant te maken.

Betrouwbare en snelle gladheidsbestrijding in Leiden

Ons team staat dag en nacht klaar. Bij signalen van MeteoGroup of bij oproep, komen wij onmiddellijk in actie om de veiligheid op jouw terrein te waarborgen.

Maatwerk in gladheidsbestrijding

Geen situatie is gelijk; daarom bieden wij maatwerk, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Duurzaamheid & innovatie

Met het oog op milieuverantwoordelijkheid maken we gebruik van duurzame apparatuur zoals elektrische stoepensproeiers, pick-up dragers en natzoutstrooiers. Lees verder over onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Certificeringen

Met trots melden we onze ISO 9001 en VCA ** certificeringen als gladheidsbestrijder, die jaarlijks getoetst wordt. Daarnaast zijn onze medewerkers ook VCA of VOL VCA gecertificeerd. Bekijk gelijk onze certificeringen

Trainingen

In de zomermaanden zitten we niet stil en trainen we ons team met onze ‘winterdienst’ training. Zo zijn zij allemaal klaar voor de winter. 

Onze werkwijze

 1. Je vraagt een offerte aan.
 2. We faciliteren het gladheidbestrijdingsplan.
 3. Je ontvangt een heldere offerte met een vast tarief per stooironde.
 4. We handelen proactief en preventief; een telefoontje is niet nodig.
 5. Geniet van een glad vrije en veilige werkomgeving.

Actief in Leiden en omstreken

We opereren niet alleen binnen Leiden, maar onze diensten strekken zich uit tot de omliggende streken en regio’s, waarbij we onze expertise inzetten voor jouw veiligheid. Ook in Rotterdam, Ridderkerk of Den Haag leveren we onze diensten, met behulp van strategische steunpunten.

Neem contact op

Voor vragen of interesse in onze dienstverlening, verkennen we graag samen de mogelijkheden om jouw werkomgeving veilig te houden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Strooien

Hennie Havelaar
+31 85 0064605
info@strooien.nl

Een leuk feitje

Wist je dat er jaarlijks 1.1 miljoen kilometer aan wegen sneeuw- en ijsvrij wordt gemaakt door heel Nederland, vergelijkbaar met 27,5 keer de wereld rond.

Veelgestelde vragen

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?

We zijn 24/7 paraat en komen onverwijld in actie bij meldingen van MeteoGroup of oproepen.

Belemmert jullie werk onze eigen werkzaamheden?

Onze werkzaamheden zijn erop gericht om vooraf en preventief te handelen, voornamelijk buiten bedrijfsuren, om overlast te minimaliseren en tegelijkertijd maximale veiligheid te bieden. 

Wat gebeurt er bij extreme drukte?

In geval van extreem weer hebben we de capaciteit om op te schalen door extra middelen in te zetten, zodat jouw veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Op deze manier ben je verzekerd van een veilige werkomgeving, ook bij zware weersomstandigheden. 

Aanpak voor niet gebruikte wegen?

Indien bepaalde wegen minder of niet gebruikt worden, integreren we dit in het gladheidsbestrijdingsplan voor een doelgerichte en op maat gemaakte aanpak.

Is betaling achteraf mogelijk?

Ja, veiligheid staat voorop in onze preventieve aanpak, waardoor betaling na de verrichte werkzaamheden geen enkel probleem vormt. De facturatie volgt na onze inzet.