• Samenwerking met MeteoGroup voor accurate weersvoorspellingen
 • 15% reserve in alle apparatuur
 • App biedt directe meldingen voor gemak
 • Gladheid proactief bestrijden, zonder te hoeven bellen
 • Innovatief systeem voor winterbeheer
 • Doorzichtige kostenstructuur met een vaste prijs per strooironde

Tijdens de koude maanden neemt GMR gladheidsbestrijding alle zorgen uit handen. We zorgen dat jouw bedrijfsterrein toegankelijk blijft, vrij van sneeuw en ijs, zodat klanten en werknemers veilig zijn. Ons doel is om dit buiten bedrijfstijden te realiseren, zodat er geen hinder is, terwijl de voordelen van een veilige omgeving behouden blijven.

Waarom GMR Dordrecht?

 • Weerkantoor: Onze samenwerking met MeteoGroup stelt ons in staat om voor te blijven op gladheid en adequaat te reageren.
 • App: Dankzij onze gebruiksvriendelijke app blijf je goed geïnformeerd met tijdige meldingen 2 uur voordat we gaan strooien en zodra we klaar zijn. 
 • Preventieve gladheidsbestrijding: We geloven sterk in het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan, daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en communiceren we proactief.
 • Wintermanagementsysteem: Ons systeem, gedreven door data, biedt de mogelijkheid om onze acties nauwkeurig te monitoren en inzicht te geven in de details van onze werkzaamheden.

Betrouwbare partner voor gladheidbestrijding in Dordrecht

GMR is dag en nacht beschikbaar om je terrein veilig te houden. Bij een waarschuwing van MeteoGroup of onze coördinatoren komen we meteen in actie. 

Maatwerk in gladheidbestrijding

Wij begrijpen dat elke situatie anders is, daarom bieden we plannen aan die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Duurzaamheid & innovatie

We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus en gebruiken daarom milieuvriendelijke methoden en materialen. Zo gebruiken we elektrische stoepensproeiers, pikc-up dragers en natzoutsproeiers. Bekijk alles wat we doen in het kader van duurzaamheid!

Certificaten

We zijn trots op onze ISO 9001 en VCA** certificaten en zorgen dat al ons personeel VCA of VOL VCA gecertificeerd is. Meer weten? Bekijk al onze certificaten!

Trainingen

Ons team wordt regelmatig getraind om te zorgen dat ze volledig voorbereid zijn op de winterdienst. Zo houden we in de zomer onze ‘winterdienst’ training om dit te kunnen realiseren. 

Ons proces

 1. Start met een offerteaanvraag.
 2. Wij faciliteren het gladheidbestrijdingsplan.
 3. Je ontvangt een duidelijke offerte met onze tarieven per strooironde.
 4. Onze proactieve en preventieve benadering maakt extra contact overbodig.
 5. Je kunt rekenen op een veilig en toegankelijk terrein.

Actief in Dordrecht en omgeving

Onze service reikt verder dan Dordrecht; we zijn actief in de gehele regio om overal veiligheid te waarborgen. Of het nu gaat om locaties zoals:

 • Zwijndrecht 
 • Hendrik-Ido-Ambacht

Onze strategische steunpunten stellen ons in staat om ook daar ondersteuning te bieden.

Contact

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte? Laat je informeren over de mogelijkheden bij GMR en neem contact met ons op voor een veilige werkomgeving.

Strooien

Hennie Havelaar
+31 85 0064605
info@strooien.nl

Een leuk feitje

Jaarlijks maken we ongeveer 240.000 hectare sneeuw- en ijsvrij. Dat is gelijk een 48.000 voetbalvelden!

Veelgestelde vragen

Hoe snel zijn jullie op locatie?

Ons team staat 24/7 klaar om te reageren en komt direct in actie na een oproep van MeteoGroup of onze coördinatoren.

Belemmert jullie werk onze eigen werkzaamheden?

Onze werkzaamheden zijn zodanig gepland dat ze voornamelijk plaatsvinden buiten jouw bedrijfsuren, zodat je ongestoord geen last van ons hebt, maar wel van alle voordelen geniet. 

Wat als het druk is?

In tijden van extreme weersomstandigheden kunnen we onze capaciteit verhogen door gebruik te maken van een flexibel inzetbaar team en middelen, om zo altijd veiligheid te kunnen garanderen.

Wat als stukken weg niet gebruikt worden?

Als bepaalde gebieden minder prioriteit hebben, nemen we dit mee in ons gladheidsbestrijdingsplan voor een op maat gemaakte oplossing.

Kan je achteraf betalen?

Ja, wij handelen altijd vanuit een preventief standpunt en de veiligheid van jouw terrein is onze prioriteit. Facturatie vindt plaats na voltooiing van onze diensten.