GMR Zuid-Oost Brabant is de gespecialiseerde partner binnen het Strooien.nl-netwerk die gladheid in de Brabantse regio bestrijdt. Dankzij deze lokale partner bent u in de regio verzekerd van korte aanrijtijden en een snelle en tijdige actie bij winterse weersomstandigheden.

Als Brabant ijsvrij moet zijn

… dan komt u bij GMR Zuid-Oost Brabant terecht. Als onderdeel van Gladheidbestrijding Mainport Rotterdam, een samenwerkingsverband tussen Eurosalt Winter Services, De Jong Zuurmond en G.P. Roos Zand en Grind, beschikken wij over de expertise en ervaring om wegen en bedrijventerreinen in de regio berijdbaar en toegankelijk te houden. Zelfs in het geval van de meest winterse weersomstandigheden. De unieke krachtenbundeling van ervaren medewerkers, professioneel materieel en excellente kennis van dooimiddelen vormen de basis van onze daadkracht en succes.

Maatwerk in gladheidbestrijding

Bij gladheidbestrijding is maatwerk niet weg te denken. Elke ondergrond, elk terrein, ieder bedrijf en elke situatie is weer anders. Dankzij onze expertise en goede afspraken zorgen we dat we gladheid in onze regio 24/7 de baas zijn. Wij werken volgens een vooropgesteld profiel van de klant en leveren zodoende het gewenste resultaat. Onze service kan erin bestaan een voorraad strooizout te leveren, machines te verhuren, het terrein in onze strooiroutes mee te nemen maar ook een compleet plan op maat voor de lange(re) termijn te maken.

Zout strooien voor sneeuw
Gladheidbestrijding

Efficiëntie in gladheidsbestrijding

Efficiënte gladheidbestrijding bestaat uit zowel preventieve als curatieve acties. Preventieve acties zijn bedoeld om gladheid te voorkomen en worden binnen een vooropgestelde tijd uitgevoerd. Curatieve acties vinden plaats bij sneeuwval of ijzel, waarbij het nodig is om sneeuw te schuiven of extra strooiwerkzaamheden op te starten. Onze mensen en machines staan dag en nacht paraat om in dergelijke gevallen direct adequaat te kunnen reageren. Deze complexe logistieke operatie wordt op basis van goede afspraken en dankzij onze ruime ervaring en efficiënte werkwijze altijd goed gecoördineerd uitgevoerd.

We staan 24/7 in contact met de weerkamer van MeteoGroup. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste weersontwikkelingen. De speciale infraroodmeters van MeteoGroup meten continu de temperatuur van het wegdek. Daalt de temperatuur aan de grond en bestaat kans op gladheid, dan komen de gladheidmeldsystemen in actie. Speciaal voor GMR levert MeteoGroup ook regionale gladheidsverwachtingen. Dit betekent dat we altijd beschikken over actuele weersinformatie, toegespitst op onze regio. Gladheid krijgt dankzij onze vooruitziende blik geen kans, wat zowel de veiligheid, het transport als de productie ten goede komt. Kortom, kiezen voor GMR Zuid-Oost Brabant betekent kiezen voor professionele grip op veiligheid, bedrijfsprocessen, productieproces, transport en kosten!

Meer informatie of wilt u graag contact opnemen? Klik hier voor contact.