Gladheidbestrijding regio's

GPS gladheidbestrijding

Noord-Groningen

Dankzij gespecialiseerde, lokale partners zoals GMR Noord Groningen kunnen we onze klanten in de Groningse regio verzekeren van korte aanrijtijden en een snelle, tijdige en daadkrachtige actie bij winterse weersomstandigheden.

MailLinkedin
GPS gladheidbestrijding

Noord-Holland

GLAD Amsterdam staat voor Gladheidbestrijding Amsterdam District BV en is een samenwerkingsverband voor de gladheidbestrijding in de Amsterdamse regio en de Zaanstreek. GLAD voorkomt tal van winterongemakken op wegen en bedrijventerreinen in de regio Groot Amsterdam en de Zaanstreek.

0643987071Linkedin
GPS gladheidbestrijding

Zuid-Holland

GMR staat voor Gladheidbestrijding Mainport Rotterdam en is een samenwerkingsverband dat specifiek werd opgericht met het oog op gladheidbestrijding in het Rotterdamse havengebied. Na vele jaren van ervaring en expertise, is GMR Rotterdam uitgegroeid tot deskundig partner voor bedrijven en wegbeheerders en voor de Stad Rotterdam.

0181452735Linkedin
GPS gladheidbestrijding

Zuid-Oost Brabant

GMR Zuid-Oost Brabant is de gespecialiseerde partner binnen het Strooien.nl-netwerk die gladheid in de Brabantse regio bestrijdt. Dankzij deze lokale partner bent u in de regio verzekerd van korte aanrijtijden en een snelle en tijdige actie bij winterse weersomstandigheden.

0181452735Linkedin
GPS gladheidbestrijding

Overige

Staat uw regio er niet bij. Geen probleem. Zowel wegbeheerders als bedrijven in de heel Nederland kunnen een beroep doen op Strooien.nl. Wij zorgen dat u grip heeft op de winter en dat u verzekerd bent van veiligheid op de weg, op het bedrijfsterrein en de werkvloer.