Dankzij gespecialiseerde, lokale partners zoals GMR Noord Groningen kunnen we onze klanten in de Groningse regio verzekeren van korte aanrijtijden en een snelle, tijdige en daadkrachtige actie bij winterse weersomstandigheden en gladheidsbestrijding.

Gladheidbestrijding Groningen Eemshaven

GMR Noord Groningen is onderdeel van GMR B.V. een samenwerkingsverband tussen Eurosalt Winter Services, De Jong Zuurmond en de Roos Groep.

In de regio Groningen is GMR Noord Groningen de specialist in het ijsvrij maken van wegen en bedrijventerreinen. Daarnaast kunt u bij GMR Noord Groningen terecht voor een breed gamma aan dienstverlening, zoals gladheidbestrijding op maat, preventieve en actieve zoutstrooidiensten en het leveren / verhuren van strooizout en zoutkisten.

Natzout strooiwagen

Zout strooien met een geschikte partner

Met Eurosalt als partner binnen het Strooien.nl- en GMR-netwerk, ontbreekt het ons nooit aan strooizout. Eurosalt Handelmaatschappij is sinds 1983 een leverancier van alle soorten zout, van het strooizout voor gladheidbestrijding van wegen tot consumentenzout. Jaarlijks verkoopt Eurosalt meer dan 300.000 ton zout in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Onze leverancier Eurosalt staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn levering, vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid. Het steenzout van Eurosalt heeft in vergelijking met zeezout en vacuümzout de laagste CO²-uitstoot. Bovendien voldoet het wat eigenschappen, chemische samenstelling en korrelgrootte verdeling betreft aan de Europese kwaliteitsnorm NEN 16811 (uitrusting ontdooiingsmiddelen en uitrusting voor de winterdienst).

Gladheidbestrijding met weer specialisten

Effectieve gladheidbestrijding kan niet zonder vooruitkijken. Wij waken voor gladheid. Wij staan 24/7 in contact met de weerkamer van MeteoGroup en zijn zodoende up-to-date met de laatste inzichten en weersontwikkelingen. MeteoGroup, het grootste onafhankelijke weersinstituut in Europa, maakt gebruik van speciale infraroodmeters, die de temperatuur van het wegdek opmeten en die indien nodig de gladheidmeldsystemen in actie laten komen. In opdracht van GMR verzorgt MeteoGroup ook gladheidverwachtingen specifiek per regio. Op die manier beschikt GMR Noord Groningen altijd over de meest actuele weersinfo in de regio!

Meer informatie of wilt u graag contact opnemen? Klik hier voor de contactpagina.

Sneeuwschuiver en strooiwagen