GMR Geervliet
 • Samenwerking met weerkantoor MeteoGroup voor weervoorspellingen
 • 15% overcapaciteit in al onze apparaten
 • App voor essentiële meldingen
 • Gladheid wordt preventief aangepakt. Geen telefoontje vereist
 • Geavanceerd en slim wintermanagement systeem
 • Vaste en transparante prijsstelling voor elke strooironde

Met GMR gladheidsbestrijding ben je gedurende de winter verzekerd van een toegankelijk bedrijfsterrein voor zowel klanten als medewerkers. GMR maakt jouw terrein vrij van sneeuw en ijs, met als doel dit te realiseren buiten de normale bedrijfsuren om verstoringen te voorkomen en toch de voordelen van een veilige omgeving te bieden.

Waarom GMR in Barendrecht?

 • Weersvoorspellingen: De samenwerking met MeteoGroup maakt het mogelijk om preventief te handelen en de gladheid voor te zijn.
 • Applicatie: De specifiek ontwikkelde app van GMR zorgt voor overzichtelijke informatie en stuurt meldingen uit zowel twee uur voor aankomst als direct na voltooiing van de werkzaamheden.
 • Gladheidspreventie: Wij hanteren de filosofie dat voorkomen beter is dan genezen, wat resulteert in vooruitstrevende communicatie en preventieve acties.
 • Wintermanagementsysteem: Ons datagestuurde systeem maakt het mogelijk om werkzaamheden, zoals gestrooide hoeveelheden, strooibreedtes, snelheden en routes, helder in kaart te brengen. Zowel live als achteraf. 

Betrouwbare en snelle gladheidsbestrijding in Barendrecht

GMR staat altijd klaar om in actie te komen. Bij signalen van MeteoGroup of bij directe oproepen, zorgt ons team ervoor dat jouw terrein onmiddellijk veilig wordt gesteld.

Maatwerk in gladheidsbestrijding

Elke situatie vereist een unieke benadering. Daarom bieden we maatwerk dat nauwkeurig aansluit bij jouw behoeften.

Duurzaamheid & innovatie

We zetten ons in voor duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke apparatuur zoals stoepensproeiers, pick-up dragers en natzoutstrooiers. Meer weten? Bekijk onze inzet voor duurzaamheid & innovatie

Volledig gecertificeerd

GMR is erkend met ISO 9001 en VCA ** certificeringen als gladheidsbestrijder die elk jaar getoetst wordt door een geaccrediteerd bedrijf. Daarnaast zorgen we dat al ons personeel een VCA of VOL VCA certificaat heeft. Meer weten? Bekijk al onze certificeringen

Winterdienst trainingen

In de aanloop naar de winter worden onze medewerkers getraind met onze ‘winterdienst’ training om optimaal voorbereid te zijn op gladheidsbestrijding.

Onze werkwijze

 1. Je doet een offerteaanvraag.
 2. We zorgen dat het gladheidbestrijdingsplan gefaciliteerd wordt. 
 3. Je ontvangt een transparante offerte met een vast tarief per strooironde.
 4. Onze werkwijze is proactief en preventief en vereist geen telefonisch contact.
 5. Ervaar de voordelen van een veilig en toegankelijk terrein.

Actief in Barendrecht en omgeving

Ons bereik beperkt zich niet tot Barendrecht alleen; we zijn actief in de wijde omgeving om overal veiligheid te waarborgen. Zoek je gladheidsbestrijding in omliggende gebieden zoals Rotterdam, Leiden of Den Haag? Onze strategische steunpunten maken het mogelijk om de expertise van GMR ook bij jou te realiseren. 

Neem contact op

Heb je vragen of interesse in onze diensten en wil je graag een offerte ontvangen? Ontdek de mogelijkheden bij GMR en neem contact met ons op voor een veilige werkomgeving.

Strooien

Hennie Havelaar
+31 85 0064605
info@strooien.nl

Een leuk feitje

Wist je dat er elke winter wel zo’n 93 miljoen kilo aan strooizout gebruikt wordt?

Veelgestelde vragen

Hoe snel zijn jullie ter plaatse?

Ons team staat 24/7 paraat om direct te reageren op oproepen van MeteoGroup of bij direct contact van onze coördinator.

Beïnvloedt jullie aanwezigheid onze werkzaamheden?

Onze strategie is gericht op het minimaliseren van hinder door buiten de openingstijden te werken. Hierdoor heb je geen last van ons, maar geniet je wel van veiligheid zonder overlast.

Wat gebeurt er tijdens piekperioden?

Bij extreme weersomstandigheden kunnen we onze capaciteit verhogen door extra middelen in te zetten, zodat jouw veiligheid altijd voorop staat en verzekerd kan worden. 

Aanpak voor niet gebruikte wegen?

Indien bepaalde delen van het terrein niet gebruikt worden, worden deze opgenomen in het gladheidbestrijdingsplan voor een op maat gemaakte en doelgerichte aanpak.

Is betalen na de service mogelijk?

Ja, onze focus ligt op preventieve maatregelen voor jouw veiligheid, waardoor facturatie pas plaatsvindt na onze inzet.