In de winter staan onze mensen dag en nacht paraat om te voorkomen dat wegen en terreinen in ijsbanen veranderen. Het is hierbij belangrijk om van tevoren de strooidienst routes zorgvuldig te bepalen. Zonder een doordachte route kan het namelijk verraderlijk glad worden. Daarom moet elke schakel kloppen.

STROOIDIENST ROUTES

Een strooidienst route is opgebouwd uit een optimale aaneenschakeling van klantlocaties. Aan de hand van afspraken gemaakt in het gladheidbestrijdingsplan wordt de route zo efficiënt en effectief mogelijk ingedeeld. Hierbij houden wij rekening met openingstijden van onze klanten en de gemaakte afspraken die terug te vinden zijn in het gladheidbestrijdingsplan]. Uiteraard bepaald het weer wanneer wordt gereden. Na een intake brengen we voor u duidelijk in kaart welke strooidienst routes er gereden moeten worden. Afhankelijk van de eigenschappen van het terrein, beslissen we welk materieel en hoeveel medewerkers ingezet moeten worden. Ook spreken we af wat de gewenste reactietijd is, waarbinnen de dienstverlening uitgevoerd moet worden.

ROUTE CHECK

Voorafgaand aan het bepalen van een route, wordt er gekeken naar verschillende factoren zoals:

  • Geografische ligging
  • Verwachte bestrijdingstijd
  • Bereikbaarheid van het terrein
  • Tijden waarop een toegangspoort doorgaans geopend is
  • Exacte route op het terrein
  • Uit te voeren werkzaamheden

Meer informatie over een gladheidbestrijdingsplan of over onze mogelijke projectdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ROUTES ZONDER VERRASSINGEN

Verrassingen worden vermeden. We weten immers welke middelen er worden ingezet bij aanhoudende sneeuwval én welke routes gereden moeten worden. We hebben alle scenario’s van te voren uitvoerig bestudeerd en dat voorkomt onvoorziene omstandigheden.

GRIP OP DE WINTER

Door professionele gladheidsbestrijding van het terrein kan u kosten besparen. U bent namelijk verzekerd van een bereikbaar terrein. Want als het terrein toegankelijk is, dan is de weg vrij voor werknemers, leveranciers en de onmisbare productie. Zo heeft de winter geen grip meer op uw bedrijfsprocessen.