Professionele gladheidsbestrijding

GMR werkt landelijk samen met een netwerk van professionele, ervaren en gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van gladheidsbestrijding. Dankzij onze sterke regionale vertegenwoordiging, kunnen wij nagenoeg een landelijke dekking bieden. Bij (kans op) gladheid ontzorgen wij met onze preventieve en actieve gladheidsbestrijding zowel bedrijven als wegbeheerders. Dankzij onze vakbekwame bemanning en kwalitatief materieel, als dooimiddelen, machines en gereedschappen, kunt u vertrouwen op een snelle, doordachte én effectieve gladheidsbestrijding.

Sneeuwschuivers nodig? Strooien.nl
Gladheidsbestrijding door Strooien.nl

Paraat staan voor gladheidsbestrijding

GMR kan buigen op een netwerk van erkende, vakbekwame professionals, wiens oplettende dienstverlening zowel nationale als internationale bekendheid geniet. Binnen het netwerk wordt alleen met professionele en betrouwbare mensen gewerkt, die zich voor de volle 100 procent inzetten. Dankzij hun vooruitziende blik krijgt gladheid geen enkele kans en dat komt zowel de veiligheid, het transport én de productie ten goede.

Ons team bestaat onder andere uit een vaste groep chauffeurs, monteurs, coördinatoren en planners, die allemaal 24/7 paraat staan. Zij trotseren elk weer, handelen op cruciale momenten en kijken vooruit. Daarnaast werken we in het veld ook samen met loonwerkers, onderaannemers en hoveniers. Net als wij zijn ze echte doeners, die meedenken en die het gewend zijn om dingen aan te pakken in de buitenlucht.

 

Ons hart gaat sneller kloppen van onvoorspelbaar weer, want zo kunnen we laten zien wat we in huis hebben. Pure mankracht. Op karakter.

Achter de schermen

Gladheidsbestrijding vindt niet alleen in het veld, maar ook achter de schermen plaats. Diverse coördinatoren, planners en andere onmisbare medewerkers werken als één geoliede machine samen om de kwaliteit en continuïteit van de processen van onze klanten te waarborgen. Onze gladheidsbestrijders komen beslagen ten ijs, dankzij hun kennis van dooimiddelen en bestrijdingsmaterialen én de gegarandeerde beschikbaarheid van voertuigen en professioneel materieel. Kortom, de regionale partners van GMR voelen zich thuis op elk terrein en in alle omstandigheden.

ISO GMR

Certificering

Ons werkgebied karakteriseert zich door haar zware industrie zoals: chemische- en petrochemische fabrieken en terminals. Tel daar slechte weersomstandigheden bij op en de proef op de som is compleet. Veiligheid staat daarom bij ons voorop en hier zijn we extra op gefocust. Onze veiligheidswaarborg heeft dan ook de hoogste prioriteit. Daarom zijn we ook erg trots op onze certificering; een officiële erkenning als bewijs. Wij beschikken over de certificaten ISO 9001 en VCA**.

Op diverse locaties van onze opdrachtgevers hebben onze doorgewinterde mensen de veiligheidsprocedures doorlopen en zijn allemaal in het bezit van het VCA** of VOL VCA certificaat.

Een ander voorbeeld is het certificaat MeteoGroup, dat onze coördinatoren op zak hebben. Deze certificering verwerven ze wanneer ze kunnen aantonen dat ze de metingen van weerkaarten en weersverwachtingen van de onafhankelijke alarmcentrale MeteoGroup goed kunnen interpreteren. Het certificaat vormt derhalve het bewijs dat ze weersafhankelijke beslissingen goed kunnen onderbouwen en dat ze met de grootst mogelijke nauwkeurigheid kunnen voorspellen wat voor weer het op korte termijn wordt.