Vrachtwagen Roos gladheidsbestrijding

Wij doen wat we beloven; daar staat onze beschikbaarheidsgarantie voor. Wij beschikken op strategische wijze over de juiste krachtenbundeling en daar kunnen onze opdrachtgevers blind op vertrouwen.

BETROUWBARE ZOUTVOORRAAD

Een onderdeel van onze beschikbaarheidsgarantie omhelst onze zoutvoorraad. Zelfs voor de strengste winter hebben wij voldoende voorraad op strategisch gelegen locaties. Daarnaast heeft onze partner Eurosalt ook nog een buffer voorraad in haar loodsen. Zo beschikken wij altijd over een betrouwbare zoutvoorraad.

PERFECTE PARAATHEID

Wij inspecteren ons strooi equipement na elk seizoen, zodat we weten wat gerepareerd of vervangen moet worden. Voorafgaand aan het seizoen houden we een vlootschouw om te testen of alles nog functioneert zoals het hoort. Op deze manier worden mens en machine in een staat van paraatheid gebracht.

TRAINING WINTERDIENST

Bij ons staan veiligheid en kwaliteit voorop. Regelmatige trainingen, georganiseerd in de loop van het hele jaar, houden onze kennis up-to-date. Dankzij een praktische training ‘winterdienst’ komen wij beslagen ten ijs. Deze training houdt onze mensen scherp, bedachtzaam op slechte weersomstandigheden en zorgt ervoor dat ze veilig met het materieel werken, zodat gladheid op de juiste wijze bestreden wordt.