strooizout bestellen? Strooien.nl

Wie aanklopt bij GMR, mag rekenen op snelle en goede gladheidsbestrijding. Dat is waar het ons in de kern om te doen is. Belangrijk daarbij is een duurzame werkwijze. Duurzaamheid proberen wij op tal van manieren in ons werk te integreren. Een voorbeeld daarvan is het strooizout dat we gebruiken, het zogeheten biozout. Hier leest u meer over de voordelen van dit type zout.

Duurzaam productieproces

Wat is biozout precies is en wat maakt het zo duurzaam? De duurzaamheid van dit product ontstaat vooral bij de productie ervan. Biozout is een restproduct van de productie van biodiesel. Na het produceren van biodiesel blijft ruwe glycerine over. Dit product wordt verder verwerkt tot geraffineerde glycerine, waarbij zout vrijkomt. Omdat het een restproduct is van een ander, veelvoorkomend productieproces, is de productie van dit zout veel duurzamer. Het hoeft niet apart geproduceerd te worden of te worden gewonnen uit natuurlijke bronnen.

Is biozout 100 procent duurzaam?

JA, BIOZOUT IS DUURZAAM.

Er hoeft namelijk geen zout gemijnd te worden, en het hoeft niet als afvalproduct te worden afgevoerd. Met biozout bestrijden wij gladheid maar wel op een wijze dat wij op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan het duurzaamheid vraagstuk.

Gladheid bestrijden met biozout

Aan organisaties en bedrijven die met het gebruik van biozout ook willen bijdragen aan duurzaamheid, biedt GMR twee opties. GMR doet aan gladheidsbestrijding op werk- en bedrijfsterreinen. Indien gewenst komen wij met professionele en duurzame middelen (preventief) strooien. Daarnaast kunt u ook biozout bestellen bij GMR. Dit wordt geleverd in zakken van 25kg of in Big Bags. Voor de opslag ervan bieden wij speciale zoutkisten.

Zoekt u naar effectieve gladheidsbestrijding die ook past binnen uw MVO- of duurzaamheidsambities? Dan is GMR uw ideale partner. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over duurzame gladheidsbestrijding.