Definitieve gunning van het WSHD

Bij een aanbestedingstraject werd GMR B.V. getoetst op drie kwaliteitscriteria; uitvoeringsplan, uitvoeringstest en duurzaamheid . Hieruit volgde dat GMR B.V. eind augustus de definitieve gunning ontving van het Waterschap Hollandse Delta (WSHD).

De komende vijf jaar gaat GMR B.V. – vanuit het steunpunt Ridderkerk – de gladheidsbestrijding verzorgen op alle wegen en fietspaden van het WSHD in de regio IJsselmonde.

Om dit te kunnen verwerkelijken heeft GMR B.V. een projectorganisatie opgezet bestaande uit strategische partners. Hierdoor is er sprake van een robuuste organisatie welke te allen tijde zorg draagt voor een juiste uitvoering van de gladheidsbestrijding.

Ook voor dit project heeft GMR B.V. een projectorganisatie opgezet en eveneens een samenstelling van strategische partners gekozen;

  • Schuitemaker, onderdeel van de SV Group, voor het leveren en onderhouden (24/7) van het gladheidsbestrijdingsmaterieel.
  • Eurosalt Handelsmaatschappij, onderdeel van de Euro-Rijn Groep, voor het leveren van dooimiddelen.
  • BG-Engineering, voor het leveren van Winter-Controle (Strooi management Systeem (SMS)) waarmee het WSHD de uitvoering van de gladheidsbestrijding live kan monitoren.

Door de korte lijnen, de professionele organisatie van GMR B.V. en de know-how over het uitvoeren van gladheidsbestrijding is GMR B.V. in staat om snel en efficiënt te schakelen bij onverwachte situaties. Zo maakt GMR B.V. het verschil en kunnen wij WSHD ontzorgen.