Op zoek naar gladheidsbestrijding in Eersel?

GMR gladheidbestrijding ontzorgd u in de wintermaanden. Uw klanten en medewerkers kunnen veilig uw bedrijfsterrein benaderen nadat deze sneeuwvrij en ijsvrij is gemaakt. GMR streeft er naar om voor de kantoortijden uw bedrijfsterrein in Eersel volledig te strooien, zodat u geen lasten heeft maar alleen lusten.

Snel en betrouwbaar strooien in Eersel

Na een oproep rukken ons gladheidbestrijding team direct uit om uw bedrijfsterrein te strooien. In weer en wind staat we voor u klaar. Midden in de nacht of gedurende de dag zorgen wij dat uw bedrijfsterrein volledig gestrooid is. Uw klanten en medewerkers zullen met een veilig gevoel uw terrein kunnen betreden.

Sneeuwschuiven en strooien

GMR maakt gebruik van ervaren personeel. Een eigen ontworpen app zorgt ervoor dat u als klant precies weet, wanneer en waar u aan toe bent. Professionele gladheidsbestrijding gaat verder dan alleen wat sneeuwschuiven en strooien op een bedrijfsterrein.

Ook uw bedrijfsterrein strooien in Eersel?

Verstandig, wilt u uw personeel en klanten ook veilig houden in de wintermaanden. GMR maakt voor u een bestrijdingsplan om uw bedrijfsterrein sneeuwvrij en ijsvrij te houden.

Waarom kiezen voor GMR in Eersel?

GMR is al jaren bekend met gladheidsbestrijding of terwijl sneeuwschuiven en strooien. Klanten kiezen voor GMR omdat zij in de wintermaanden op zoek zijn naar een betrouwbare partij. De kosten voor strooien en sneeuwschuiven zijn te verwaarlozen als uw terrein veilig is en de processen door kunnen gaan.