Zoekt u gladheidbestrijding in Amsterdam?

GMR gladheidbestrijding ontzorgd u in de wintermaanden. Uw klanten en medewerkers kunnen veilig uw bedrijfsterrein benaderen nadat deze sneeuwvrij en ijsvrij is gemaakt. GMR streeft er naar om voor de kantoortijden uw bedrijfsterrein in Amsterdam volledig te strooien, zodat u geen lasten heeft maar alleen lusten.

Betrouwbare en snelle gladheidbestrijding Amsterdam

Na een oproep rukken ons gladheidbestrijding team direct uit om uw bedrijfsterrein te strooien. In weer en wind staat we voor u klaar. Midden in de nacht of gedurende de dag zorgen wij dat uw bedrijfsterrein volledig gestrooid is. Uw klanten en medewerkers zullen met een veilig gevoel uw terrein kunnen betreden.

Professioneel sneeuwschuiven en strooien

GMR maakt gebruik van ervaren personeel. Een eigen ontworpen app zorgt ervoor dat u als klant precies weet, wanneer en waar u aan toe bent. Professionele gladheidsbestrijding gaat verder dan alleen wat sneeuwschuiven en strooien op een bedrijfsterrein.

Waarom kiezen voor GMR in Amsterdam?

GMR is al jaren bekend met gladheidsbestrijding of terwijl sneeuwschuiven en strooien. Klanten kiezen voor GMR omdat zij in de wintermaanden op zoek zijn naar een betrouwbare partij. De kosten voor strooien en sneeuwschuiven zijn te verwaarlozen als uw terrein veilig is en de processen door kunnen gaan.

Ook uw bedrijfsterrein strooien in Amsterdam?

Verstandig, wilt u uw personeel en klanten ook veilig houden in de wintermaanden. GMR maakt voor u een bestrijdingsplan om uw bedrijfsterrein sneeuwvrij en ijsvrij te houden.