Elektrisch strooien

VEILIG ÉN MILIEUVRIENDELIJK

De winterse weersomstandigheden kunnen zorgen voor sneeuw of ijzel met als gevolg dat het gevaarlijk glad kan zijn op de wegen en terreinen. Een taak voor weg en terreinbeheerders om dit te voorkomen. Immers schaadt dit de veiligheid en stagneert het de continuïteit van de ondernemingen.

Waarom kiezen voor GMR?

Juist om die redenen hebben de afgelopen jaren klanten voor GMR gekozen. GMR biedt een totaaloplossing waardoor u geen omkijken meer heeft naar deze problemen en u uw normale bedrijfsactiviteiten ongestoord kunt voortzetten. GMR werkt als professionele gladheidbestrijder al jaren in havengebied en industriegebieden en kent daardoor als geen ander de doelstellingen en uitdagingen van haar klanten.

• GMR biedt bedrijven een totaaloplossing bij ijs en gladheid en ontzorgt bedrijven.
• GMR werkt met duurzame middelen en machines en streeft continu naar verduurzaming van al haar werkzaamheden.
• GMR waarborgt dat uw bedrijfsvoering ook in barre winterse omstandigheden kan worden voortgezet.

Veilig en duurzaam strooien

Naast professionaliteit, vakwerk en brede inzetbaarheid is ook duurzaamheid een van de pijlers van GMR. Aan duurzame bedrijfsvoering geven wij op verschillende manieren invulling. Eén manier is het inzetten van de elektrische natzoutstrooier. Deze machine is behalve modern en efficiënt bovenal een goede manier om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. Zo levert ook GMR een bijdrage aan een schonere industrie en daar zijn we trots op.

Co2 reduceren staat centraal

Een actuele doelstelling om de CO-2 te reduceren is vastgelegd in het klimaatakkoord van Parijs. Kort en bondig is het bedrijfsleven verplicht om in 2050 CO-2 neutraal te werken en te produceren. Die opgave leeft bij uitstek bij GMR en diverse andere bedrijven in de regio Rotterdam. Hier zorgen kolencentrales, raffinaderijen chemiefabrieken voor bijna 20 procent van de Nederlandse CO-2 uitstoot. Wij merken dat duurzaamheid bij onze klanten een steeds grotere rol speelt. Een duurzame bedrijfsvoering is dan ook niet alleen een eigen ambitie van GMR, maar ook een manier om nog beter in de wensen van onze klanten te voorzien. Klanten kiezen in de eerste plaats voor GMR, omdat wij een betrouwbare partner zijn in gladheidsbestrijding. Maar ook onze duurzaamheidsambities spelen bij steeds meer klanten een rol.