06 51 075 467
GMR Brabant | Personeel met wintertraining
Zoutgarantie
Strooien van 1 tot 20 meter breed
Natzoutstrooier met dubbele schotels
gladheid bestrijding materiaal

Materiaal

Om gladheid optimaal naar wens te kunnen bestrijden, is professioneel materiaal onmisbaar. Voor elke ondergrond en elk terrein hebben wij daarom uniek materieel.

Lees verder

gladheid bestrijding routes

Routes

Onze mensen staan 24/7 paraat om te voorkomen dat wegen en terreinen in ijsbanen veranderen. Vooraf zorgvuldig bepaalde routes begeleiden hen op die weg. 

Lees verder

Werkwijze

Werkwijze

Op onze missie wagen we ons letterlijk op glad ijs. Voor de afspraken met onze opdrachtgevers geldt een andere aanpak: ontdek ons gladheidbestrijdingsplan. 

Lees verder

GMR Zuidoost-Brabant
de vakbekwame professional

Maak kennis met GMR Zuidoost-Brabant (GMR). GMR ontzorgt zowel bedrijven als wegbeheerders. Want wie grip heeft op de winter, is verzekerd van veiligheid op de weg én op de werkvloer. Voorkomen is beter dan genezen dus: met de beste middelen, doordacht materieel en een sterke bemanning.

Onze oplettende dienstverlening is regionaal bekend. Niet voor niets worden wij als vakbekwame professional erkend. Dat komt door onze unieke ontstaansformule en werkwijze. Want wij werken met doeners, zodat onze klanten zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Dankzij onze vooruitziende blik krijgt gladheid geen kans. Dat komt zowel de veiligheid, het transport én de productie ten goede.

Adres
GMR Zuidoost-Brabant

Telefoon Planning
 
06 4621 0794
 
Locatie Handelsweg 21 
  5531 AE Bladel
 
Informatie 06 51075467
Mail
 
info@strooien.nl
 

Administratie

Krommedijk 13a

  3214 LH Zuidland
  0181- 452735 
  administratie@strooien.nl

Ons nieuws

Man wil miljoenen na glijpartij bij Duits hotel

Hotel nalatig of niet?

Berlijn - Een 57-jarige Duitser eist miljoenen euro's van een hotel in Berlijn omdat hij door gladheid voor de deur van het pand een val maakte en een been brak.
Datum: 04-06-2015
Nieuws info »

Het wordt weer winter

Ook al is het zomer, de voorbereidingen moeten doorgaan

Rotterdam - Nu het zonnetje nog lekker schijnt denken nog maar weinig mensen aan de winterse omstandigheden.
Datum: 27-05-2015
Nieuws info »

Weerrapportages werpen nieuw licht op schemergebieden

Rolf Schuttenhelm

Zeist - Na een stormachtige nacht lag een straat vol geparkeerde auto’s bedolven onder gebroken dakpannen. Ze bleken afkomstig van het dak van nummer twaalf. Het was dan ook windkracht acht geweest, met vlagen tot negen Beaufort. Maar vorig najaar woei het in dezelfde regio nóg harder, eveneens uit het zuidwesten.
Datum: 23-04-2015
Nieuws info »

Korrelgrootte is cruciaal voor het gedrag van wegenzout

Onafhankelijk onderzoek bevestigt praktijkervaring

- Peter Arts en Jan van der Beek | De prestaties van wegenzout worden voor een belangrijk deel bepaald door de korrelgrootte van het zout.
Datum: 23-04-2015
Nieuws info »

Altijd uw eigen stoepje schoonvegen.

Schoonvegen voorkomt gladheid

- Bevroren sneeuwresten kunnen gladheid veroorzaken en sneeuw die blijft liggen verbergt oneffenheden op straat en stoep. Schoonmaken dus, want uw werkgever moet ervoor zorgen dat medewerkers en bezoekers het terrein van uw organisatie veilig kunnen betreden en verlaten.
Datum: 13-02-2012
Nieuws info »

Sterk door krachtenbundeling

Onze formule is voortgekomen uit een unieke krachtenbundeling van:

  • - professioneel materieel
  • - ervaren medewerkers
  • - kennis van dooimiddelen

Dankzij deze samenvoeging werd een unieke en frisse kijk op gladheidbestrijding een feit. Daardoor zijn wij doorgewinterd op elk terrein: zowel op overheidswegen als bedrijventerreinen zijn wij thuis in gladheidbestrijding. Hetzelfde geldt voor onder meer raffinaderijterreinen, industrieterreinen, vliegvelden, terminals en havengebieden.

GMR, voor professionele grip op:

  • - veiligheid
  • - bedrijfsproces
  • - productieproces
  • - transport
  • - kosten

24/7 maatwerk op elk terrein

Maatwerk is onze missie én tevens ónze variant voor een prettige samenwerking. Op elk terrein zij wij namelijk de gladheid 24/7 de baas.

Dat doen wij tijdig. Want wie regeert, kijkt vooruit! Wij werken volgens een vooropgesteld profiel van de klant. Zodoende leveren wij het gewenste resultaat.

Waakfunctie

Wij waken voor gladheid. Dankzij het 24/7 contact met de weerkamer van MeteoGroup zijn wij up to date met de laatste inzichten en weersontwikkelingen.

Dankzij dit grootste weerbedrijf in Europa beschikken wij over actuele weersinformatie. Speciale infraroodmeters meten de temperatuur van het wegdek, waardoor gladheidmeldsystemen in actie komen. Het onafhankelijk weersinstituut verzorgt zelfs in opdracht van GMR gladheidverwachtingen specifiek per regio.

GMR Zuidoost-Brabant

 

Downloads

Onze BRL's en andere certificaten zijn hier te downloaden.

TitelOmschrijvingPubliek
VCAGladheidbestrijding Mainport RotterdamDownload »
ISO 9001Gladheidbestrijding Mainport RotterdamDownload »
Algemene VoorwaardenDownload »

GMR impressie