06 51 075 467
GLAD
strooidienst
Dooimiddelen
Strooibreedte mogelijk van 1 tot 20 meter
gladheid bestrijding materiaal

Materiaal

Om gladheid optimaal naar wens te kunnen bestrijden, is professioneel materiaal onmisbaar. Voor elke ondergrond en elk terrein hebben wij daarom uniek materieel.

Lees verder

gladheid bestrijding routes

Routes

Onze mensen staan 24/7 paraat om te voorkomen dat wegen en terreinen in ijsbanen veranderen. Vooraf zorgvuldig bepaalde routes begeleiden hen op die weg. 

Lees verder

Werkwijze

Werkwijze

Op onze missie wagen we ons letterlijk op glad ijs. Voor de afspraken met onze opdrachtgevers geldt een andere aanpak: ontdek ons gladheidbestrijdingsplan. 

Lees verder

Glad
Vakbekwame professional

Maak kennis met Gladheidbestrijding Amsterdam District (GLAD). GLAD ontzorgt zowel bedrijven als wegbeheerders. Want wie grip heeft op de winter, is verzekerd van veiligheid op de weg én op de werkvloer. Voorkomen is beter dan genezen dus: met de beste middelen, doordacht materieel en een sterke bemanning.

Onze oplettende dienstverlening is regionaal bekend. Niet voor niets worden wij als vakbekwame professional erkend. Dat komt door onze unieke ontstaansformule en werkwijze. Want wij werken met doeners, zodat onze klanten zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Dankzij onze vooruitziende blik krijgt gladheid geen kans. Dat komt zowel de veiligheid, het transport én de productie ten goede.

Adres Glad

Telefoon Planning:
 
06-43987071
 
Locatie: Sardinieweg 10
  1044 AE Amsterdam
 
Locatie 2:
Venneperweg 905
  2152MD Nieuw-Vennep
 
Mail: info@strooien.nl
Informatie:
 
06 51075467
 
Administratie: Krommedijk 13a,
  3214 LH Zuidland
  0181- 452735
  administratie@strooien.nl

Ons nieuws

No items available.

Sterk door krachtenbundeling

Onze formule is voortgekomen uit een unieke krachtenbundeling van:

  • - professioneel materieel
  • - ervaren medewerkers
  • - kennis van dooimiddelen

Dankzij deze samenvoeging werd een unieke en frisse kijk op gladheidbestrijding een feit. Daardoor zijn wij doorgewinterd op elk terrein: zowel op overheidswegen als bedrijventerreinen zijn wij thuis in gladheidbestrijding. Hetzelfde geldt voor onder meer raffinaderijterreinen, industrieterreinen, vliegvelden, terminals en havengebieden.

GMR, voor professionele grip op:

  • - veiligheid
  • - bedrijfsproces
  • - productieproces
  • - transport
  • - kosten

24/7 maatwerk op elk terrein

Maatwerk is onze missie én tevens ónze variant voor een prettige samenwerking. Op elk terrein zij wij namelijk de gladheid 24/7 de baas.

Dat doen wij tijdig. Want wie regeert, kijkt vooruit! Wij werken volgens een vooropgesteld profiel van de klant. Zodoende leveren wij het gewenste resultaat.

Waakfunctie

Wij waken voor gladheid. Dankzij het 24/7 contact met de weerkamer van MeteoGroup zijn wij up to date met de laatste inzichten en weersontwikkelingen.

Dankzij dit grootste weerbedrijf in Europa beschikken wij over actuele weersinformatie. Speciale infraroodmeters meten de temperatuur van het wegdek, waardoor gladheidmeldsystemen in actie komen. Het onafhankelijk weersinstituut verzorgt zelfs in opdracht van GMR gladheidverwachtingen specifiek per regio.

Contact met GLAD

 
 

Downloads

Onze BRL's en andere certificaten zijn hier te downloaden.

TitelOmschrijvingPubliek
VCAGladheidbestrijding Mainport RotterdamDownload »
ISO 9001Gladheidbestrijding Mainport RotterdamDownload »
Algemene VoorwaardenDownload »